2020-03-30
終於試左呢間好出名既黃店💛 由於疫情關係,呢排都唔洗等位,同埋餐廳都真係有叫食客坐開啲,保持距離,食得安心啲見到廚房接好多外賣單,店內就唔太多人,每張枱都消毒搓手液同酒精,仲有裝口罩既套添,店員服務態度都好好👍🏼😛我叫左個3.6北海堂牛乳炒蛋玉子燒,咸牛肉餡,配花生醬煉奶多士,配沙嗲牛肉麻油一丁($51),每一樣野食都幾好味,沙嗲汁好多,個麵又唔會overcook,撈完先食好好味,個玉子燒唔知點解整得有d似奄列😂不過唔緊要啦,個蛋本身有啲淡,配咸牛肉餡一齊食就啱啱好,奶醬多啲醬遍佈成塊多士,每一啖都有醬😋仲加左炸魚柳(+$14),個魚好滑,熱辣辣脆卜卜,點沙律醬食好正加$6多個餐湯,個羅送湯好濃郁好開胃,本身個餐包野飲,不過我唔想飲就冇叫到,仲可以減$5🤣我個frd就叫左黑松露意大利飯,我試左啖,其實幾好味,不過自己食哂一個就食到超級濟😆建議share食呢間真係黃得黎又抵食又好味,個份量係大食男仔都夠哂飽,附帶餐牌: