2006-06-05 0 views
第二次同朋友去食,9點幾唔洗等位就有得入~~叫左個雞絲粉皮﹑蔥爆鐵板羊肉﹑湯包﹑雲吞雞湯鍋同兩杯特飲。個雞絲粉皮ok,不過好普通…至於個羊肉就好好食! 好有羊既味道~^^ 如果個包住來食既皮都係熱既就更加好。湯包好似冇第一次食咁好食,可能唔夠熱啦……最後個雲吞雞湯就真係幾抵食,雖然隻雞應該都係雪藏雞…不過就有成大半隻,而個湯亦好甜~~^^ 朋友叫左杯草莓奶,我叫左杯苦瓜水蜜桃汁。苦瓜水蜜桃汁係個waiter介紹既,我都覺得好好飲,一d都唔苦,仲幾清甜tim~~原本我地坐二人枱,不過後來太多野食,個waiter幫我地轉左張四人枱坐。果度店員既服務態度真係唔錯~~^^成餐都食得好開心~~兩個人食到勁飽都係100一個人左右,好抵呢~~^^