2014-04-18 1667 views
今次第二次黎呢間餐廳用餐,上一次係朋友帶我黎,今次係我帶朋友黎。上次食過覺得好好味,即刻拎左卡片,同左好多朋友講話要帶佢地黎食!今日平日但都唔少人排隊(可見呢間餐廳係有D名氣)入面裝潢好靚,食FUSION菜,但價錢一D都唔貴,好抵食!(試過隔離果間,又貴,D野食又一般般)今次ENCORE左個RIBS!!!! 真係超級好味!!!從未食過咁好味又1D都唔UN 的RIBS**同埋旁邊D薯角又好好味,岩岩炸出黎!!另外食左個PIZZA,可以自選2個菜~自由度好大!PIZZA 味道都好好呀!! 同埋食左個DONAR KEBAB*我去過TURKEY食過正宗的KEBAB,但都好似無呢個咁好味~~如果走左D 洋蔥就好喇~另外叫左杯BANANA SMOOTHIE, 意想不到的好味, 真係用新鮮的BANANA去整, $36 一杯都好值^^店主非常之NICE!! 會時不時走黎問D 野食岩唔岩食, 又好熱情^^下次一定要帶多D朋友黎試~~!!!

今日平日但都唔少人排隊(可見呢間餐廳係有D名氣)
入面裝潢好靚,食FUSION菜,但價錢一D都唔貴,好抵食!
(試過隔離果間,又貴,D野食又一般般)

今次ENCORE左個RIBS!!!! 真係超級好味!!!
從未食過咁好味又1D都唔UN 的RIBS**

同埋旁邊D薯角又好好味,岩岩炸出黎!!

同埋食左個DONAR KEBAB*

下次一定要帶多D朋友黎試~~!!!

Ribs
Banana smoothie
2014-04-17
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
Ribs
Banana smoothie