2007-06-20 8 views
在剛過去的父親節,我們一行七人,包括兩女五男,一起來此聚會。服務員很友善,refilled drink也很快來,還查問食品是否合胃口﹗雖然訂位時,小姐話要9點走人,但我們坐到9點半,佢都無趕我們走﹗點了以下食品:雞卷–雞表面較硬及鞋,雖然內裡有肉汁,但都唔算好食。short rib–不是燒,是同汁一起上(其實應該話是清湯比較合適,因為份量多及稀)肉淋,又唔熱氣,正﹗squid ink spaghetti–無特別﹗飯(忘記個名)–樣子好像好濕,但食落口,煙煙un un,加上少少汁,好好味﹗pizza–又忘記了名字,不過個pizza底好像面包一樣咁好食,造型是長方型,所以拿起來很容易﹗炸軟殼蟹–普普通通,較咸﹗忌廉波菜–有汁,幾好呀﹗加上沙津及面包,沙津對7個人來說,份量真是少,反而,面包大大個,軟綿綿,熱辣辣,以為一個人一個食唔曬,點知個個個面包都清左﹗之前去過荃灣那間,食物質素及服務,這間好好多﹗

點了以下食品:
雞卷–雞表面較硬及鞋,雖然內裡有肉汁,但都唔算好食。
squid ink spaghetti–無特別﹗
炸軟殼蟹–普普通通,較咸﹗
忌廉波菜–有汁,幾好呀﹗

之前去過荃灣那間,食物質素及服務,這間好好多﹗