2011-02-25 2570 views
嗰晚一行人15個,朋友生日第一次上去,環境都算舒服,好有英式Feel,枱同枱分得好開又夠大張,幫親嘅客人都好斯文唔雜,我哋選擇咗任飲,男$250女$150啲侍應仲同我哋講10位以上送一支大酒,當晚我哋揀咗Jim Beam,啲侍應好識做知道我哋有朋友生日,送咗個由Shooter做嘅蛋糕比我哋,我都係第一次見,真係大開眼界,玩完一陣酒精上腦要揾嘢食,睇睇餐牌原來好多選擇,其中好多都係泰國菜,我哋叫咗泰式無骨鳳爪.生菜包(大辣)勁好味.黑椒牛柳粒.海鮮拼盤.焗芝士青口.烤白飯魚乾.特別要講就係燒雞翼(十個讚),聽啲侍應講話呢到開3:00p.m.-重點(早上)8:00咁早都有人飲架咩,真利害!今晚玩得好開心,我哋巳經約定下星期再來,今次要留定肚食雞翼!相機無電,下次影多幾張相比大家睇!
相機無電,下次影多幾張相比大家睇!
無骨鳳爪(辣)
生菜包(大辣)好好味
2011-02-19
$180 (Last Night Supper)
Celebration
Birthday