2014-01-16 2819 views
昨日係結婚周年紀念, 諗住食好d, 原本plan左去荃灣個間, 但又要去深水步買野, 咁就去呢間啦。平時見到門口黑mama, 好似冇乜人咁, 點知入到去已經坐滿一半人, 環境ok靜, 唔嘈, good!我地兩個叫左同一個set" 香燒豬柳配黑椒" 一個配薯菜, 一個配e粉。 冇想到咁好食, d肉keep juicy, 味度剛好我食左薯菜, 不是平時個d, 係燴蕃薯黎架, 好味, 仲要有d咬口, 我未試過個食晒個薯泥洗食個扒先頭以為好貴, set dinner 有湯+main course+ 甜品+ tea, 未加1, 八十幾, 仲要個地方唔嘈真的好難搵, 所以下次會再來的!
真的好難搵, 所以下次會再來的!
Other Info. : 環境係暗左d
2014-01-15
$97 (Dinner)