2024-03-07 268 views
好肚餓呀Band咗食一粥麵,因為啲嘢唔好食唔啱食,想食薩莉亞拉埋屋企去食!好少何咁強烈,因為想食佢啲意粉,今次冇選擇困難之下一嘢就揀咗自己想食嘅魷魚同埋闊條麵,我個蕃茄粗麵好好味平時阿媽食飯多啲,所以俾佢揀我冇得食今次我自己食一個就有得揀呢個草通粉!質感好煙靭好過癮,重點係佢個汁有蕃茄味,而且少少辣好好味!預咗佢冇乜材料煙肉㗎喇呢個價阿媽呢個一如以往咁樣冇乜食水,而且好似唔係咁香,但係唔知點解佢永遠都會嗌呢個😅鐵板魷魚好新鮮好好味嘅感覺雖然知道佢肯定係急凍貨薩莉亞好神奇,服務唔錯,但係又唔收服務費哈哈 香港難得嘅平民之選
鐵板魷魚好新鮮好好味嘅感覺雖然知道佢肯定係急凍貨

Type of Meal