2013-05-06
出開佐敦就打算黎呢度食,6點前經過係門口睇下個menu,staff都有出來講hello,但我地覺得太早所以行一陣先,到6點3我地就入去,只有兩枱客,地方都几細,但環境唔錯,落完order無几耐就開始人多,但佢有啲位係for book左枱既人,所以walk in 都要等,建議book定位好啲。我地只係order左 ,four seasons pizza($99)/butter chicken($78)/banana date(drinks $35).坐左陣,送上一碟薄脆片,以為是butter chicken跟機有既,但原來其他枱都有,連未落order既都有,甘應該係送的.呢碟小吃十分香口,又薄又脆,帶點咸香,很好吃!!!之後就黎個four seasons pizza,哇...個面洗唔洗甘多料呀,有mushroom,spinach,chicken,cheeses,sour cream,sweet chilli sauce,真係同批底差唔多厚,而味道實在無得頂,大量芝士正合我這芝士人,也令pizza整體味道更濃郁,加上sour cream ,sweet chilli sauce直令味蕾分泌提
Other Info. :
另外,餐廳沒有供應水,可order樽装水,但我沒留意價錢!!
主要是用英文溝通!!
NO 10% Service Charge ~