2024-03-11 77 views
我哋又喺天后搵嘢食啦!今次嚟到Fresh Fresh,呢度最出名就係佢嘅3D蛋糕啦!沙膽舊年生日個美人魚蛋糕都係呢度訂㗎🎂!又靚又好食👍自此之後,沙膽每次學完興趣班之後經過都要買呢度嘅曲奇🍪,因為除咗造型靚之外,仲好好食!今次仲買咗禮盒裝添!話每日可以帶唔同款返學做茶點喎!我就揀呢度嘅招牌麻薯曲奇🍪 一盒有焙茶、綠茶、芝士味,仲有朱古力榛子脆脆四款口味,充滿滿滿嘅麻糬,搣開嘅時候有拉絲嘅效果,夠晒軟糯,煙煙韌韌好好味!仲買埋牛角包🥐做早餐添!呢度牛角包牛油味非常香濃,一層一層非常酥脆👍差啲唔記得講嘅就係士多啤梨🍓怪,點會放個士多啤梨蛋糕啊?仲揀咗一個有BearBear又有士多啤梨嘅西餅添! 唔使問一定係比沙膽食晒,我淨係聽到好味,所以我分享唔到😓Fresh Fresh Bakery (天后)📍天后電氣道50號地舖
我哋又喺天后搵嘢食啦!

我就揀呢度嘅招牌麻薯曲奇🍪

Fresh Fresh Bakery (天后)
📍天后電氣道50號地舖
  • 麻糬曲奇