2021-01-16
呢間coffee shop係二樓,行過未必會見到,樓梯口就得兩個易拉架寫住「咖啡體驗」入到去店舖不大,有室外露台位;坐低時店員會問客人係米第一次去,係既話會攞一set試管過黎,比客人聞下唔同咖啡豆既香味,同會介紹唔同既豆適合沖咩類型嘅咖啡同口味我要咗杯巴西豆沖既cappuccino,咖啡會連一個細杯咖啡粉、一杯double espresso 同一件朱古力餅一齊上;店員介紹,咖啡粉係比客人再聞下香味,double espresso 就更原汁原味地呈現咖啡香味比客人體驗,客人亦可因應口味,將double espresso 加入杯咖啡中增加咖啡濃度杯咖啡真係好濃好香,加上有心思嘅服務,絕對滿分💯至於食物... 等咗超過半個鐘先上枱,質素普通總結:裝修有心思但唔算靚仔,可能有室外露台位,有人吸煙,所以室內都有少少煙味;食物水準普通;但,絕對會為咗杯咖啡同服務再幫襯☕️😊
杯咖啡真係好濃好香,加上有心思嘅服務,絕對滿分💯
至於食物... 等咗超過半個鐘先上枱,質素普通