2013-05-11 948 views
一直已blacklist 了這間鋪,因不好食,但今晚超大雨,諗住試多次睇下有冇改善,因平時都見有人去。今晚好多人提早吃母親節dinner... 可能求其整比我地d 散叫的⋯椒塩班馬瀨尿蝦$55/隻隻蝦好梅,出水Tim, 啱啱拿上手以為多油,極不新鮮,但未至於壞。炸米粉淋嘅用作墊底,加有兩湯匙份量的炸蒜及少量辣椒,一點也不惹味。瑤柱鮮菇海蔘$88全碟只有兩小片海蔘,加埋有一粒的瑤柱碎,同好多鮮草菇,但部分up 嘅。隻蠔油如真味的其他醬汁,不好味,e 碟如叫草菇炒草菇都不為過。鴨舌$40有花椒油味,冇特別好味或唔好味。加埋兩碗飯,三佰幾蚊,極唔值、唔飽又難食。早知自己煮,一定更好吃。走廊通道好油and slippery.又少一間食得嘅,早知行去東廣場食忘不了。

椒塩班馬瀨尿蝦$55/隻

瑤柱鮮菇海蔘$88

鴨舌$40
有花椒油味,冇特別好味或唔好味。

走廊通道好油and slippery.

又少一間食得嘅,早知行去東廣場食忘不了。
2013-05-10