2024-04-21 211 views
呢間舖頭由佢一開張一路有幫襯到而家,可惜佢做到5月12號就要暫別,唯有寫一篇食評紀念下通常西餐都係今餐湯或者沙律,而彩虹煮意嘅沙律一啲都唔兒戲,呢個炸魚沙律已經足以見到廚師嘅心機,炸魚新鮮炸起,連埋啲醬汁真係好好食我哋嗌咗鑽石蜆配酸包,鑽石蜆真係好鮮好好味,而且隻隻都啖啖肉,酸包亦都係熱上,直程就咁𢳂啖汁都覺得好好食另外要咗個刺身級比目魚羽衣甘藍燴飯從來未食過咁濃味嘅比目魚,其實我本身唔食羽衣甘藍,但係呢個飯真係煮得好香好香,個飯硬度啱啱好,又咬口出嚟又唔會太硬,又唔會被濃味既比目魚搶味雖然我哋得兩個人,但係真係好食到忍唔住嗌埋第三個餐,黃油雞配雜菌意粉雞係直程唔需要點任何醬汁已經又脆又香,如果雜菌意粉又係聞到將雜菌嘅味道完全帶出呢度嘅廚師真係好有心機,好勁希望之後可以再喺其他地方食到呢位廚師嘅菜式!

另外要咗個刺身級比目魚羽衣甘藍燴飯

呢度嘅廚師真係好有心機,好勁
希望之後可以再喺其他地方食到呢位廚師嘅菜式!