2022-07-20 2073 views
終於等到葵芳開嘅牛角buffet !夜晚見好難拎位,今日放假,就決定中午walk in啦 !見D人lunch 多數食set , 我哋一心諗住刷番,歺就叫咗任食level 3,滿心期待……….嘢食終於嚟!😔😔😔😔😔😔 安格斯和牛牛肩脊,賣相勁核突、冇乜紋,咬落硬嘅,已經吾系燒到熟,塊澳洲西冷,見到咁嘅色,未食都完全唔想放入口,牛舌正常,老虎雞翼ok,碗冷麵先恐怖,麵係暖嘅😖😖😖,咁都拎出來比客食,crazy 😤😤😤 諗住食碗普通嘅韓式牛肉拉麵, 應該唔會點差,…… 碗麵系冇味嘅,吐都吐吾切🤮、係咪晤記得落鹽,超難食🤬🤬🤬!甜品:拎左粒好似麻薯嘅野,咬落去D麻薯係硬嘅,真係人都癲,都唔知放咗幾耐,點可能係乾哂硬曬咁,仲有果件窩夫,已經燒返熱先放入口,入面居然系濕泣泣,好似吾熟咁😣😣!比四佰幾蚊食D咁嘅質素,真係冇下次😡😡😡
澳洲西冷
牛舌,和牛肩脊肉,雞,豬
韓式辣牛肉拉麵
冷麵