2022-08-12 99 views
咁啱要去新蒲崗攞嘢,呢幾日仲要落咁大雨,經過一個商場仔抬頭見到一間東南亞菜,咁就入去避一避同試吓,環境唔錯好光猛,食物選擇唔係好多,大部份都係泰國菜,仲有日式串燒但係價錢偏貴,海南雞飯,海南雞都幾滑但係啲飯係冇味嘅,青木瓜沙律,好難食,同九龍城食嘅泰國菜差勁遠,冬陰功湯,味道唔似平時食嘅冬蔭公味,但係有奇怪味,呢個我真係講唔出,咖喱係完全冇咖喱味,總之食入口就知道好差,都唔會係平時食到嘅泰國菜黎,呢間嘢冇乜服務,問一句答一句,成日黑口黑面,有啲員工就似喺度玩手機,特別係前台有嗰冇着制服嘅戴住頂帽踢拖,態度特別差,去比錢嗰陣好似唔想收咁,又慢又hea,有時又圍埋成堆員工係度又講又笑,冇人理過我