我有個好鍾意食小籠包嘅小朋友,今次就專登為咗佢喜歡,所以我哋就想搵間坐得舒服啲,可以成家人聚餐嘅~樂天皇朝!店舖裝修,門口行入去有d黑,但店員帶到我地去餐枱個時就覺得坐得好舒服,寧靜嘅環境,枱與枱之間距離都唔近,所以唔會嘈到隔離😂😂😂我哋食飯多數都為咗小朋友喜好先點菜嘅,所以大部分都係可以比到小朋友食。招牌原味小籠包芝士小籠包上海生煎包蘿蔔絲酥餅心太軟上海風味醬鴨香辣蒜泥白肉風味沙拉排骨竹炭流沙包菠蘿咕嚕肉皇朝擔擔麵上海炒飯真係唔好講笑,睇個樣份量唔覺得好大好多,我地一共6大2小,到最後係連想食甜品都食唔落😂😂😂小朋友當然最欣賞佢哋自己揀嘅小籠包啦,仲有竹炭流沙包都係佢地最愛。而大人就好鍾意食醬鴨、風味沙拉骨同心太軟,由其係個心太軟,唔會勁勁勁痴牙,好正!生煎包同蘿蔔絲酥餅都係我哋好欣賞嘅美食。而我先生比較喜歡食辣味,對佢黎講香辣蒜泥白肉同擔擔麵就最好😊😊呢間餐廳最好就係啱哂任何口味人士,真係應有盡有!下次可以再考慮揀呢度聚餐。

招牌原味小籠包
招牌原味小籠包