其實大埔都有唔少好野食😭 今次呢間有啲酒、串燒食下 如果想搵個地方chill 下都好適合! 我地今次叫左幾款串燒同2隻味既生啤1. 紐西蘭羊架 $36平平地就有得食羊架🥺💛而且啖啖肉好正 燒得岩岩好 肉質好嫩🥺調味就用左孜然粉 都真係幾抵食👍🏼2. 燒雞軟骨 $15呢款都唔錯 有啲油香 好有咬口😆3. 鴨胸串 $19燒得唔錯 鴨胸本身咸味已經好夠 肉質方面都好淋 而且皮都有啲油香4. 燒原條香蒜茄子🍆 $42 茄子入面燒到好淋吸哂上面啲醬汁既味!個醬調得好好😋勁多蒜茸又有少少辣 同茄子超夾 必食🏆🥳5. 蒜蓉開邊大虎蝦 $68 呢個單價偏高 蒜蓉既味同茄子個個係一樣 不過都算大隻 蝦都爽口彈牙 6. 煙肉大啡菇 $26大啡菇好厚身 望落好似平平無奇 但一咬落去啲汁就咇哂出嚟 好juicy 😋加埋煙肉咸咸地 食落冇咁寡🤩7. 酥炸冰火雪糕 $38最後叫個甜品收尾🥳外面個皮脆卜卜 外熱內冰 😋都好滿足啤酒既味都幾特別🍻叫左一杯提子🍇一杯爆谷味🍿提子味唔太重 同啤酒都夾既 爆谷味啤酒真係第一次聽! 點知又真係OK 喎😆好香爆谷味 聞落仲有啲奶油香味 令我想一啖又一啖咁飲😝

我地今次叫左幾款串燒同2隻味既生啤

煙肉大啡菇

7. 酥炸冰火雪糕 $38
最後叫個甜品收尾🥳外面個皮脆卜卜 外熱內冰 😋都好滿足

2021-04-29
$240 (Dinner)
燒羊架
  • 燒原條香蒜茄子