2023-02-07 68 views
又嚟, 你悶唔悶? 唔悶!今次再嚟oasis 又有驚喜 - 經典凱撒沙律伴溫泉蛋吸煙肉加配煙三($126 )份量唔算好多,但係吉爆隻溫泉蛋將啲蛋汁點沙律菜一齊食10分正。以最吸引就係嗰塊芝士脆脆, 濃濃嘅芝士味,配埋個酸酸地嘅沙律好夾。炭烤美國頂級肉眼半香草燒薯仔及時令蔬菜$358牛扒屬性程度剛剛好,好香炭燒味。 脂肪同埋牛肉嘅比例10分正常,咬落去唔會太煙靭,牛汁四淺!原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯$228呢個係要推介嘅軟殼蟹蟹膏意大利飯, 啲蟹膏濃郁程度係令到你食一啖返落口有張着嘅感覺, 蟹膏味特濃, 呢個係強烈退介。荷蘭鐵鍋pancake配新鮮雜莓、楓糖漿球楓糖合桃雪糕$108呢個因為之前食過太好食,所以決定要再點,今次嚟到水準依舊,雜莓嘅酸甜配甜甜地嘅pancake同埋雪糕味道喺口腔裏面百感交集。另外我哋重點咗兩杯Cocktail - tropicoast 同埋pear honey. Pear Honey 好有特式, 又好飲, 必點!

又嚟, 你悶唔悶? 唔悶!

今次再嚟oasis 又有驚喜 -

經典凱撒沙律伴溫泉蛋吸煙肉加配煙三($126 )

炭烤美國頂級肉眼半香草燒薯仔及時令蔬菜$358

原隻軟殼蟹蟹肉蟹膏意大利飯$228