2021-12-16 2598 views
呢間小店好耐之前已經bookmark左,但佢嘅營業時間同地點都令人好卻步,今次終於的起心肝去試下🍽食物大細腳黑豉油乾撈麵 $49 7/10大細腳係豬腳同雞腳,兩樣都炆到好淋,唔洗咬啲肉就甩曬出嚟,好入味但偏甜。但係豬腳得一舊,雞腳有3隻,我會想試多舊豬腳多啲。粉方面我嗌左河粉,唔會碎濕濕,同黑豉油好夾,索曬啲味但都幾油膩下,食完個碟全部都係油😂黑豉油甜甜哋幾特別,份量好多,如果細食嘅女仔2個人share都夠怡保白咖啡 跟主食減$6 9/10我第一次飲白咖啡,估唔到幾有驚喜,好滑而且有陣好香嘅椰子味~📝總評 8/10食完就明白點解佢哋開咁短時間仲做到冇時停,可能真係太忙,有啲伙記都幾燥底下😂但係呢個價錢同食物質素會令我想encore

🍽食物
大細腳黑豉油乾撈麵 $49 7/10