2011-07-07 29 views
首先彈下先: 早一星期 多 book 位 for my BF birthday, 千叮萬囑要望街 window 位, 佢話OK, 另外要 surprise 有咩 suggestion, waiter suggest order 雪山火燄 cake (包埋有人唱 birthday song) , 會自動食完送黎 (不過當日都唔係自動, 係我提佢)BUT 我去到,安排左坐入面, 我話打黎時講明望街位, 我等左一陣佢安排左我坐 WINDOW 位,不過唔係望街0個邊, 仲要係團購區, 0個個AREA 全部都係團購餐, 個WAITER SERVICE 都麻麻, 我地叫佢介紹 (因為我地唔係團購) 但因為團購D 餐出得快同急, 個 WAITER 根本唔得閒理我地, 我都有D 唔開心, 惟有自己睇, 大家要注意一點, 佢問我飲唔飲水, 我話好, 佢問要唔要氣, 都覺有D 唔妥, 我話無氣, 點知我見佢開左樽水黎, (氣水樽), 事後埋單原來支水要$$, 但係有不用$的杯水, 佢又無講不過佢D 野都好特別, 個串燒睇到有火燒食完野好耐都無人送CAKE 黎, 惟有扮去TOILET 提佢, 最尾個
首先彈下先:

BUT 我去到,安排左坐入面,

不過佢D 野都好特別, 個串燒睇到有火燒

最尾個CAKE麻麻地好食,
不過都有SURPRISE, 有人SING SONG, MY BF 都開心,

叫左3個菜, 都OK 好食不過細碟左小小, 不過我都接受

最最最好玩就係個冰室, 可以任影相, 門口有個 WAITRESS 見我地兩個人仲問我地要唔要幫我地渣機影相, 好好人呀

另外當日仲見到罹美娟同張崇基/德, 佢好NICE, 因為我地都叫羅美娟幫我地影相,佢話SURE, 另外佢地有份一起唱生日歌, 因為佢地坐附近聽到

OVERALL 都開心既~~~~
2011-06-23
Celebration
Birthday
  • 大殼粉+茄汁MEAT ( forget the exact name of the dish)