2023-03-29
今日想食西餐 ,知道呢一度啲餐比較大份, 所以來到試下。 午餐人都幾多, 坐得好迫 ,不過價錢就唔算貴, 所以都接受啦 。我哋點咗兩個套餐 ,一個羊膝, 一個西冷扒 ,呢度係適合肚餓大食嘅人,因為湯同麵包任食 ,今日係南瓜湯, 麵包都有幾款,有白色方包, 麥方包,牛角包 ,muffin ,可以自己烘返熱加牛油食。 兩個餐一好一壞, 西冷牛就幾好, 好大份 ,牛扒整到七成熟, 鮮味多汁 ,仲有少少脂肪好香, 配菜有新薯, 荷蘭豆,bb紅蘿蔔 ,好新鮮。 羊膝就強差人意, 因為成嚿羊膝好似肉乾咁 ,個樣就不討好, 黑萌萌, 又柴又韌,都唔明點解咁都可以畀得人食。 食完個主菜 ,可以再飲湯,再食麵包 。仲有呢度飲品都係好多選擇, 又係任飲, 我就飲咗咖啡 ,奶茶, 個friend就飲咗利賓納,奶茶 ,仲有朱古力 。個價錢仲有85折, 相當抵食,但係水準就參差, 冇保障。