2016-07-03 1589 views
今日同男友喺cwb行街街行左好耐,加上又落雨濕濕,唔想再行甘遠,近近地見到意粉屋,望下餐牌見到可以喺main menu 單點,再加$28/$38就可以轉set有特飲同埋湯,好似唔錯wor ~就入左去喇~可今晩晏食,差不多成9點,入面人唔多,唔駛等位就入得啦~我地main點單左2個,另加$28,有忌廉湯同特飲一杯再另加$38,有龍蝦湯同特飲一杯果杯叫"鮮果蜜"嘅所謂嘅特飲,原來只係一杯一片檸檬嘅檸蜜囉~佢個名無錯,只係我自己幻想嘅太多!忌廉湯有d碎磨菇粒都幾香幾好飲,又而好濃郁~龍蝦湯嘅味道就仲惹味仲好飲,如果有埋酥皮就更正喇!不過,呢個湯亦有敗筆之處,就係龍蝦肉唔夠爽兼且完全無味無道吖!雙重芝士蟹肉蝦意粉~我要俾5粒星!雙重芝士係真係好雙重架!廉忌汁超濃超creamy!卡路里爆炸都唔理啦!太好食了!份量亦好多!炸雞薯條炸粉比較厚身,係脆不過感覺好heavy,炸後嘅味料唔好味,雞肉又實,薯條質地亦麻麻,男友話可能d油唔係甘好,呢個應該冇下次!最後~美味意粉清曬~咪費事浪費d雞啦,我就咬走曬d皮食左d肉lor~
今日同男友喺cwb行街街行左好耐,
加上又落雨濕濕,
唔想再行甘遠,
近近地見到意粉屋,
望下餐牌見到可以喺main menu 單點,
再加$28/$38就可以轉set有特飲同埋湯,
好似唔錯wor ~就入左去喇~
可今晩晏食,差不多成9點,入面人唔多,唔駛等位就入得啦~
我地main點單左2個,
另加$28,有忌廉湯同特飲一杯
再另加$38,有龍蝦湯同特飲一杯

果杯叫"鮮果蜜"嘅所謂嘅特飲,
原來只係一杯一片檸檬嘅檸蜜囉~
佢個名無錯,只係我自己幻想嘅太多!
忌廉湯有d碎磨菇粒都幾香幾好飲,又而好濃郁~
雙重芝士蟹肉蝦意粉~
炸雞薯條
最後~美味意粉清曬~
咪費事浪費d雞啦,我就咬走曬d皮食左d肉lor~
$150 (Dinner)