2021-01-16 1459 views
上網見到呢一間餐廳嘅評價大多數都係性價比高同埋刺身新鮮,於是某日放工之後我就過左嚟睇吓係咪真係咁正😋店舖環境都幾寬敞,設計比較簡單,分左裏面同外面,我哋今次就入咗裏面坐,個人覺得靜啲同埋舒服啲。我哋只係兩個人,所以只係叫咗一個海膽飯、一啲刺身同埋小食,但呢度嘅食物真係好壞參半,睇你揀咩黎食🎈海膽飯 $210呢個海膽飯真係唔係好得,食得出啲海膽唔夠新鮮,我係食咗幾啖已經唔想再食,全靠朋友自己清咗佢🎈三文魚8片, 甜蝦6隻, 帆立貝4隻同海膽相反,佢嘅其他刺身就非常新鮮,三文魚同甜蝦都好肥美,帆立貝夠晒大粒,刺身係食完都唔夠喉嗰隻🎈燒鯖魚呢個味道都唔錯,幾香魚油味,而且啖啖肉,冇咩骨🎈雞翼4隻雞翼就普普通通,味道唔算特別,唔係話特別推介總括嚟講,哩間舖頭嘅食物都幾兩極,如果黎食嘅話,我建議都係嗌最普通嘅三文魚、帆立貝會比較好。

🎈海膽飯 $210

🎈三文魚8片, 甜蝦6隻, 帆立貝4隻

🎈燒鯖魚
呢個味道都唔錯,幾香魚油味,而且啖啖肉,冇咩骨

🎈雞翼4隻
雞翼就普普通通,味道唔算特別,唔係話特別推介