2022-04-19 265 views
長沙灣人氣布甸蛋撻 呢日假期去到 keep住好多人排隊 見到網上好多人推介 又去試試品評一下.呢日好多人排隊 排咗大概20分鐘 所以蛋撻都係keep住新鮮出爐 加分⭐️巨型布甸蛋撻$12👍🏻蛋撻好熱 份量比平時大1.5倍左右👌🏻牛油皮 相對比較鬆軟 👌🏻蛋漿正常蛋撻feel (我個人唔鍾意咁軟 如果似曲奇口感 會好d).總結評價普通 只係比平時大嘅普通蛋撻 適合打卡only如果老實講 $12一個蛋撻 算貴喺同區小店 呢個價錢可以買到兩三個蛋撻如果平時見到其他傳統小店 蛋撻新鮮出爐不妨買2-3個 又唔使排隊 感覺上會開心過試呢間‼️所以唔建議去排隊 或特登跨區去試你又幾耐冇食小店傳統蛋撻呢?.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_長沙灣.#星味坊 (深水埗)地址:深水埗元州街149號地舖.⭐️評分:味道:3.5/5 新鮮出爐加分環境:-/5服務:-/5抵食:2.5/5..#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongf
呢日好多人排隊 排咗大概20分鐘
所以蛋撻都係keep住新鮮出爐 加分
⭐️巨型布甸蛋撻$12
👍🏻蛋撻好熱 份量比平時大1.5倍左右
👌🏻牛油皮 相對比較鬆軟 👌🏻蛋漿正常蛋撻feel
(我個人唔鍾意咁軟 如果似曲奇口感 會好d)
總結評價普通 只係比平時大嘅普通蛋撻 適合打卡only
如果老實講 $12一個蛋撻 算貴
喺同區小店 呢個價錢可以買到兩三個蛋撻
如果平時見到其他傳統小店 蛋撻新鮮出爐
不妨買2-3個 又唔使排隊 感覺上會開心過試呢間
‼️所以唔建議去排隊 或特登跨區去試
你又幾耐冇食小店傳統蛋撻呢?
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_長沙灣
#星味坊 (深水埗)
地址:深水埗元州街149號地舖
⭐️評分:
味道:3.5/5 新鮮出爐加分
環境:-/5
服務:-/5
抵食:2.5/5

#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #香港美食 #蛋撻 #布甸蛋撻