2021-06-28
我地8位去食咁啱比左間房我地😍但係可能服務員好少入房 竟然撞咗落對門度兩次 好陰公😖 不過有間房環境的確好好❤️ 洋風鰻魚班戟($62)呢個真係超級欣賞❤️ 軟綿綿嘅班戟包住大大舊鰻魚 再加沙律醬同水果🤤 全部野睇落都唔夾 但係食落又好正 口感好豐富🤩士多啤梨汁鐵板鵝肝($80)其實唔係好食到士多啤梨味 但係又食到鵝肝同多士之間夾咗一層香甜味😍 係會提升左個味道 我剛亦都入口即溶 十分之香 連埋脆脆的多士一齊食真係好正😋牛油果軟殼蟹卷($83)軟殼蟹超級大舊!除咗壽司中間嘅軟殼蟹 旁邊仲有兩舊大嘅軟殼蟹🤩🤩 炸得好香脆!食落口好滿足🥰🥰芝士鰻魚卷($66)煎鵝肝帶子卷($86)而呢兩個卷比起軟殼蟹卷就略為失色~芝士鰻魚卷唔係好食到鰻魚味 而鵝肝帶子卷都唔係好食到鵝肝味😟 好似互相制衡左咁😅德美海膽魚生飯($172)價錢來講呢個都幾抵食😉大大碗魚生飯仲配埋湯同沙律 而且有咁多款刺身😍😍 刺身都好新鮮 仲好豐富 啱晒咩都想食啲嘅朋友😂汁燒魷魚筒($72)由於燒得好入味 有保持到口感 軟身得來又有咬口🤤 醬汁都好香濃 配搭得好好~蟹肉忌廉薯餅($57)好大嚿嘅薯餅 真係食半個都飽🤗 而且好重忌廉
洋風鰻魚班戟($62)
士多啤梨汁鐵板鵝肝($80)
牛油果軟殼蟹卷($83)
芝士鰻魚卷($66)
煎鵝肝帶子卷($86)
德美海膽魚生飯($172)
汁燒魷魚筒($72)
蟹肉忌廉薯餅($57)
好大嚿嘅薯餅 真係食半個都飽🤗 而且好重忌廉味 比較漏 反而冇咩蟹肉 淨係食到一堆忌廉薯仔😵
韓式泡菜豬肉鍋($73)
都幾辣嘅泡菜鍋 湯底好香濃 仲配有韓式粉絲 啱晒連埋湯底一齊食😍
壽司類🍣
由於食咗太多真係講唔晒 但基本上都新鮮 唯一係八爪魚壽司 🐙咬落唔新鮮 唔彈牙 唔爽口 唔建議大家食😕