2023-09-14
一路聽住寫意英文歌,一邊享用今晚豐富既晚餐,好襯到餐廳用磚牆砌出黎既裝修風格真係不得不推介以下五款大家試下:1)Mushroom cheese poutine熱辣辣上碟時啲芝士係會拉絲㗎❤️❤️❤️2)燒春雞(半隻陪薯蓉雜菜)Blacken chicken (half)又係熱辣辣上檯,皮脆而內裡肉質juicy,黎呢類餐廳就係要食到了種地道感覺同水準👍🏻👍🏻👍🏻3)Benedict burger上碟睇得出係花左啲心思既,唔係一整個疊高曬既burger上,而係將個burger分開兩層平放,一邊係菜底burger,一邊係漢堡底burger,面上放左隻流蛋汁既egg benedict,睇到都想即刻切開隻蛋放汁😆😆😆4)手工啤🍺夠淡口易入口,酒精濃度唔高,酒量淺既成支「吹」左佢無難度,好適合女士們飲5)Oreo crunch milkshakes好飲,滿滿的一杯奶昔,如果Oreo味再重啲就更好地點看似唔就腳,但其實好易行,地鐵站出「香港大學」站B1出口,只要喺石塘嘴街市搭兩層扶手電梯就到㗎喇,完全唔需要行上山道條斜路㗎
真係不得不推介以下五款大家試下:
1)Mushroom cheese poutine
熱辣辣上碟時啲芝士係會拉絲㗎❤️❤️❤️
3)Benedict burger
4)手工啤🍺
5)Oreo crunch milkshakes
好飲,滿滿的一杯奶昔,如果Oreo味再重啲就更好