2024-07-06 77 views
今次去左一間超級少女心🩷勁多熊啤啤的餐廳🧸好適合女孩子來慶祝生日及打卡😚1️⃣鹽燒牛舌溫泉蛋飯牛舌燒到恰到好處,食之前一定要將溫泉蛋撈勻啲飯🤣之後再每啖配牛舌食,你就會感到幸福的感覺🥰2️⃣明太子忌廉大蜆意粉味道十分濃郁及Creamy,意粉都很掛汁🍝大蜆很大隻及鮮甜👍🏻3️⃣朱古力麻糬窩夫配睡眠熊伯爵茶慕絲蛋糕🧸熊仔造型的慕絲很吸眼球👀而口感綿密細緻,帶有淡淡芝士香,甜而不膩;窩夫有很香的朱古力味,內有很多煙靭的麻糬,口感外脆內軟,讓人一口接一口吃不停🩷4️⃣初戀🍓草莓牛奶因為想貼合主題,我連飲品都要叫有熊仔冰🧸🥸整體粉粉嫩嫩,味道亦很少女🍓🥛5️⃣千語星晨每次見到蝶豆花的飲品都係必叫🤣好鍾意佢嘅漸變色🙂‍↕️味道則是甜甜的,因為有橙汁及波蘿汁🍊🍍

1️⃣鹽燒牛舌溫泉蛋飯

2️⃣明太子忌廉大蜆意粉