2023-12-11 50 views
-貴緣小鍋米線📍紅磡崇潔街20號地鋪*・゜゚・*:.。..。.:*・‘・*:.。. .。.:*・゜゚・*有冇社畜同我1樣每隔1排就要食辣野/ 酸辣米線😹今日介紹1間超local既酸辣米線比大家、夜晚7點鋪頭唔細都已經滿座、超多街坊幫襯-🍜 酸辣小窩米線 $65社畜魚叫左中小辣4餸、蘿蔔夠淋冇渣、紫菜唔洗錢咁勁大塊、炸醬金菇都okay、平時食開譚仔3小、中小辣輕鬆handle岩岩好-🍜 酸辣小窩米線 $68朋友又係貪心的小狗叫左4餸、見到openrice d comment話豬軟骨很正!點知!7點就冇哂係咩事😹你地有緣記得叫黎試下、大腸腩肉都煮得夠入味!🥒 涼拌青瓜 $24🧄 蒜泥白肉 $27佢啲小食1啲都唔小、勁大碟、2個人食極都仲有😹兩款都好食、可叫Ps 加8蚊有汽水、$9 有豆漿
貴緣小鍋米線
📍紅磡崇潔街20號地鋪