2024-10-28
燒肉放題嚟講,安平燒肉真心唔錯,燒肉質素高之餘種類選擇超多,我成日encore去食,今次試左佢嘅澳洲M5和牛套餐,果然有驚喜💕💓晚市澳洲M5 和牛放題 $418 /位超過百款食物,任飲任食120分鐘🔸每位顧客會贈送兩件特選牛舌芯,肉質爽口又Juicy,超濃郁牛味,勁正!💓🐮和牛🔸可以揀🥩澳洲M5和牛🥩和🥩安格斯牛小排,油脂分布均勻,入口即化,好正💓肉類厚切牛腹肉、蘭王蛋月見牛、裙邊牛柳、牛肋條、雞肉類、雪花豬、梅花豬等等🔸蘭王蛋月見牛蛋香牛味濃,入口順滑,推薦💓海鮮類有燒帆立貝、爽彈虎蝦🦐、鹽蒜燒生蠔🦪、烤魚乾、章魚燒、青口、蜆等等🔸生蠔夠新鮮,燒完入口仲有爆汁感💓熟食類鹽酥雞、花枝排、小黃瓜、黃金泡菜、章魚卷、海苔蝦卷、炸蚵卷等等🔸海苔蝦卷係最好食,外酥脆內彈牙,好好味,encore咗三次💓自助區有多款🥬蔬菜類、菇類、菠蘿、滷肉飯、牛骨湯🔸最正係新推出嘅安平蝦紫菜拌飯自己加櫻花蝦、香蔥、海苔、蒜片、秘製滷水汁、白飯,因個人口味自製拌飯,櫻花蝦好香好惹味💓飲品除咗汽水,仲有多款台式茶飲,百香果綠茶、檸檬阿里山紅茶、桂花烏龍、四季春烏龍等等💓甜品有我最愛嘅Häagen-Dazs雪糕,有幾
💓晚市澳洲M5 和牛放題 $418 /位
超過百款食物,任飲任食120分鐘
💓🐮和牛
💓肉類
🔸蘭王蛋月見牛蛋香牛味濃,入口順滑,推薦
💓海鮮類
🔸生蠔夠新鮮,燒完入口仲有爆汁感
💓熟食類
💓自助區
有多款🥬蔬菜類、菇類、菠蘿、滷肉飯、牛骨湯
🔸最正係新推出嘅安平蝦紫菜拌飯
💓飲品
💓甜品
有我最愛嘅Häagen-Dazs雪糕,有幾種味道選擇,仲有仙草芋圓糖水,真心大滿足啊