2021-09-23 27 views
餐廳係正新寶戲院隔離 今日睇戲 見到呢間餐廳都幾多野揀 決定試下呢間 可以坐到最後一刻再行過去都得🤣🤣🤣全部都係卡位 坐得幾舒服😌 燈光好光猛 餐牌上有好多選擇 仲以為係普通茶餐廳🤣🤣 最後揀左食二人餐古法醬油雞呢個好驚喜😍😍 雞件好嫩滑入味 醬油味甜鹹甜鹹咁好送飯😆😆食完一件接一件生啫野味鍋仔排骨煲呢味上到來都有仲有咋咋聲 落左洋蔥、蔥、芹菜去爆香 上菜都聞到佢嘅味道😋😋排骨大部分都係肉 偏瘦 小小乾 攞來送飯都ok 略嫌味道較淡 不過勝在夠香😛蒜蓉炒生菜蒜蓉炒得好香 好有鑊氣🤪🤪略嫌多左小小油二人餐包埋飯同湯 湯好似係菜乾湯 甜甜地 幾潤喉飲品我地叫左凍朱古力同埋三檸蘇打😝凍朱沖得算幾好飲 唔會死甜 又唔會太淡😚😚三檸蘇打唔係度度有 有檸檬 青檸 鹹檸😆😆😆見到即試🥳

古法醬油雞

生啫野味鍋仔排骨煲