2019-02-02
星期五男朋友黎接我收工,話第二日放假可以happy friday,帶我去relax下,就黎左尖沙咀飲野,第一次到天文台道,原來都幾grand😳本來以為飲下野傾下計,點知原來咁多野玩😂佢根本就係為咗玩而揀呢度一黎到就叫左兩杯酒先,好特別的,一杯係Oreo,另一杯有大大舊火龍果,好好飲,同埋有水果食好健康😂我地仲叫左小食,雞翼同蝦丸推薦!又香又juicy~食完野就輪到玩,現場有飛鏢機、空氣氣墊波(冒險樂園成日玩果種,不過係4人玩),仲有一部機放在中間,店員話係全港獨家既遊戲桌。總共有七個game 選擇,我地試左一個擲七,運氣game,輕鬆贏左男朋友!之後男朋友仲貪得意叫左杯flaming Lamborghini, 一條長柱冧酒精再點火,然後一口氣飲晒,好勁~拍片一流!!♥️下次會再帶朋友過黎,好想試下果個四人玩既氣墊曲棍球!
我地仲叫左小食,雞翼同蝦丸推薦!又香又juicy~
下次會再帶朋友過黎,好想試下果個四人玩既氣墊曲棍球!