2024-08-09 297 views
每次去學游水都經過呢間麵包店,都冇時間停駐睇下,今日有機會可以仔細睇清楚原來都有唔少產品,款款都咁吸引,真係全部都想帶返屋企🤭糯米糍有多款口味,我就揀咗以下幾款:開心果/大甲芋泥脆脆/榛子脆脆/草莓脆脆/檸檬脆脆拎上手好實淨,糯米皮咬落超軟熟我就最愛近期大熱嘅開心果味,餡料有超多開心果碎麻糬曲奇🍪一盒有四塊,拎上手好有重量!分別四款口味:泰式奶茶味,朱古力味,開心果味同芝士味味道都好濃,麻糬嘅分量就略為較少,同埋比較乾身,不過整體嚟講係唔錯朱古力麻糬波波 🍫睇落平平無奇,一咬勁多濃郁朱古力醬湧出嚟,中間係軟糯Q彈嘅麻糬,呢個超推介開心果拉絲夾心扁牛角可頌🥐好hit嘅扁牛角可頌🤩呢個又係麻糬係中間夾住,煙煙韌韌,夾埋有開心果味嘅扁牛角可頌一齊食,非常之夾🤭草莓扁牛角可頌🍓迷你蛋糕仔冬甩🍩雙層特濃朱古力脆脆卷🍫朱古力豆曲奇🍪港式絲襪奶茶我阿媽係個奶茶控,佢話呢度嘅奶茶真係唔錯,好順滑,味道同平時飲唔落糖一樣,奶同茶比例好好仲有好多造型靚嘅蛋糕,我已經揀定生日嗰陣買邊個好喇🤣

糯米糍有多款口味,我就揀咗以下幾款:
開心果/大甲芋泥脆脆/榛子脆脆/草莓脆脆/檸檬脆脆
拎上手好實淨,糯米皮咬落超軟熟
我就最愛近期大熱嘅開心果味,餡料有超多開心果碎

麻糬曲奇🍪
一盒有四塊,拎上手好有重量!
分別四款口味:泰式奶茶味,朱古力味,開心果味同芝士味

朱古力麻糬波波 🍫

開心果拉絲夾心扁牛角可頌🥐

草莓扁牛角可頌🍓
迷你蛋糕仔冬甩🍩
雙層特濃朱古力脆脆卷🍫
朱古力豆曲奇🍪

港式絲襪奶茶

仲有好多造型靚嘅蛋糕,我已經揀定生日嗰陣買邊個好喇🤣

糯米糍
麻糬曲奇