今日夜晚大概9點幾,黎到呢間餐廳到食小菜,點知黎到已經好熱鬧,好多人👩‍👩‍👧‍👧👨‍👨‍👧今次專登帶埋另一位朋友嚟食,三五好友大快朵頤,一定能盡興。甘多人甘開心,預先叫左大大杯Hoegarden,方便一陣食麻辣烤鯇魚解辣🌶️我地仲為健康人士叫左份萵筍🤣相對沒有那麼肥,脆脆甜甜的,勝在好新鮮!到主角出場啦,麻辣烤鯇魚 ( 半條 ) ,$238超平,絕對係必食既菜色!熱辣辣炸出黎勁正,魚肉外內軟滑,唔多骨,真係好滋味😋餐廳成功煮出好味而大眾化的街坊菜式,加上愈來愈多香港人是喜歡吃辣的,聚寶食軒的確為香港人提供一個吃辣的好去處。平時唔會打食評既我,食完呢間既麻辣烤鯇魚之後,好想開心SHARE推薦大家去試下。🙈