2016-06-12 688 views
因為出左名既關係,呢間野而家好多人排隊阿我地兩個人分別嗌左三文魚手卷同帶子手卷,雖然只係嗌左2份手卷,但係都要等一段時間,由於呢間野係冇堂食,所以只好去尖東公園坐低享用  呢度既手卷係即叫即造,見住師傅將帶子放上手卷,帶子又厚又鮮甜,紫菜都算幾脆不過有少少韌!一路食一路咬住扯開紫菜,但扯極都扯唔斷,所以只要好大啖咁咬,搞到兩啖就食曬三文魚手卷D三文魚就好肥美,完全唔似「爭X」個D只係用三文魚黎遮住舊飯就扮好大份!!口感好鮮甜,冇個種存放左好耐既雪藏味,平時唔會點wasabi既我,因為佢每個手卷入面都加左wasabi既關係,所以我都要食埋佢既wasabi,冇我想像中咁「確喉」,反而帶出到三文魚既鮮味,食落口感冇咁單調!!讚!!
因為出左名既關係,呢間野而家好多人排隊阿

2016-01-21
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)