2014-01-17 661 views
星期日晚同女朋友諗住去搭天星小輪去尖沙咀,行到個邊就比我地見到呢間鋪頭。可能因為有d肚餓既關係,就忍唔住行左過去買黎食。我地就叫左一個芝士煙肉牛肉漢堡套餐。呢間係會即叫即整,所以係需要少少時間等。不過我地等五分鐘多d就有得食啦。我地拎左去中環碼頭搵個地方坐低食,一打開個袋,真係好大個burger,佢個套餐仲會有一個薯條同埋一杯汽水。雖然個burger咬落去有d辛苦,不過味道真係唔錯。可能係因為即整既關係,所以夠哂熱,特別好味。芝士配上煙肉,味道濃得黎又唔會太咸。牛肉肉汁好夠,不過就覺得有點兒唔夠味。薯條好香好脆,佢既薯條係連皮既薯條,感覺同平時食既口感有d唔同。而汽水就係平時既汽水,所以冇咩感想。總括黎講,算係一個抵食既漢堡餐,因為佢個包真係好大,所以都真係唔錯。

可能因為有d肚餓既關係,就忍唔住行左過去買黎食。

2014-01-05
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$65 (Dinner)