2021-08-18 114 views
𝒞𝒶𝒻𝑒 𝒾𝓃 𝒯𝓈𝒾𝓂 𝒮𝒽𝒶 𝒯𝓈𝓊𝒾1:30左右經過全場爆滿,喺附近行左陣街,等到1:50左右終於有位,好彩有一張靠窗卡位。餐廳喺1 樓 ,可以望到開揚街景。卡位好闊落,應該6個女仔都夠坐😙𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘴𝘦𝘵 包左餐湯,主食同飲品,同埋唔洗加一。🥣 𝘋𝘢𝘪𝘭𝘺 𝘴𝘰𝘶𝘱係什菜蕃茄湯,有足料蔬菜,個湯都夠蕃茄味🍅🌟皇袍原條鰻魚飯 ($68)見到個名好特別,皇袍原來係蛋🥚個蛋整到9成熟,剛剛好,而且好夠滑,連埋飯一齊食好下飯。饅魚真係好大條同肥美,成條上真係超吸睛🤣最緊要係無乜骨🤩個人喜愛偏淡口味,下次叫少汁應該更好😂係我食緊既時候聽到隔離枱都想叫呢個飯,但已經賣晒😅🥤紅豆冰(+$8)紅豆冰奶味濃郁,夠多豆,侍應貼心地主動問要唔要少冰💕成個餐好豐富,飽到食唔晒,細食既可以要少飯🍚📍 𝐈 𝐂𝐚𝐟𝐞尖沙咀麼地道67號半島中心1樓115號舖
𝒞𝒶𝒻𝑒 𝒾𝓃 𝒯𝓈𝒾𝓂 𝒮𝒽𝒶 𝒯𝓈𝓊𝒾

𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘴𝘦𝘵 包左餐湯,主食同飲品,同埋唔洗加一。

🌟皇袍原條鰻魚飯 ($68)

🥤紅豆冰(+$8)
紅豆冰奶味濃郁,夠多豆,侍應貼心地主動問要唔要少冰💕

成個餐好豐富,飽到食唔晒,細食既可以要少飯🍚

📍 𝐈 𝐂𝐚𝐟𝐞
尖沙咀麼地道67號半島中心1樓115號舖