2023-10-22 1548 views
一間來自東京過江龍嘅拉麵,喺銅鑼灣尖沙咀都有,今日同同事落銅鑼灣做嘢,終於有時間試一試!門口有一支鬼太郎嘅棒棒,係搞笑嘅😝又幾有特色,好入腦!呢間拉麵嘅特色就係麻辣同辣,都可以自己選擇!QR code點餐非常方便👍🏻仲有呢度嘅拉麵真係好大碗,我就真係食唔晒,真係好足料!味玉辣麻味噌拉麵 ($105)(無辣,無麻)雖然今日叫咗一碗完全唔辣嘅拉麵,但係一啲都唔差!豬骨味香濃,拉麵粗粗地,好有口感!佢嘅糖心蛋裏面係深橙色,我係第一次見有咁樣嘅顏色嘅蛋😜增量叉燒麻辣味噌拉麵 ($120)(小辣,小麻)同事話唔算好辣,同埋都唔算好麻辣,接受到,我同事仲話下次可以試吓揀二級辣,麻辣😆估唔到叉燒都幾大嚿,真係好飽肚,另外我同事仲加多隻蛋添😅煎餃,六隻🥟 ($45)我哋都加咗一客餃子,一客有六件,皮薄餡靚,係豬肉餡,仲有啲雜菜,都煎得好均勻!好食!呢間拉麵可以encore👏🏻推!!!!!

門口有一支鬼太郎嘅棒棒,係搞笑嘅😝又幾有特色,好入腦!

呢間拉麵嘅特色就係麻辣同辣,都可以自己選擇!

QR code點餐非常方便👍🏻

仲有呢度嘅拉麵真係好大碗,我就真係食唔晒,真係好足料!

味玉辣麻味噌拉麵 ($105)
(無辣,無麻)

增量叉燒麻辣味噌拉麵 ($120)
(小辣,小麻)
估唔到叉燒都幾大嚿,真係好飽肚,另外我同事仲加多隻蛋添😅

煎餃,六隻🥟 ($45)

呢間拉麵可以encore👏🏻
推!!!!!
2023-10-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)