2019-08-15 115 views
經常去日本嘅我,差不多每日都會經過呢間新開嘅居酒屋,當然心思思想嚟試下啦,點知......一坐低野都未叫就會俾碟前菜你食,係日本椰菜,都幾好食,只係有D爛咗都俾你食!我地叫咗招牌梅酒:佢話係自己釀製,但只係釀咗3個幾月就攞出嚟賣,飲落係有梅味嘅,但就唔可以話好好飲!味醂河豚干:唔會燒到好乾身,正常!石板燒M6澳洲和牛:落單前都已經問咗店員係咩貨,咩部位,因為怕會係根位,咬唔到,店員話放心,果個部位唔會,點知俾我地嘅有3件正常3件係咬唔開的,果3件完全食唔到!之後店員話係貨源問題,真係好失望,有D被騙嘅感覺!燒鮮鰻魚串:一般,個皮燒得唔脆,唔夠香口!名古屋雞翼:同平時食嘅名古屋雞翼嘅味道唔同,有D乾!燒和牛舌:師傅改肉時切法有問題,一客2件,一件正常,一件係完全咬唔開的,要吐返出嚟,店員見到都知有問題,即刻換過第二客俾我地!燒大蝦:燒到好乾身,唔好食!清酒煮蜆:蜆肉完全冇味,一D都唔鮮甜,有沙!燒原隻魷魚:魷魚冇味,唔鮮,個汁都唔好味!食物質素:差店員:優!會觀察客人,和客人溝通!地方:清潔
我地叫咗
招牌梅酒:
味醂河豚干:
唔會燒到好乾身,正常!
石板燒M6澳洲和牛:
燒鮮鰻魚串:
一般,個皮燒得唔脆,唔夠香口!
名古屋雞翼:
同平時食嘅名古屋雞翼嘅味道唔同,有D乾!
燒和牛舌:
燒大蝦:
燒到好乾身,唔好食!
清酒煮蜆:
蜆肉完全冇味,一D都唔鮮甜,有沙!
燒原隻魷魚:
魷魚冇味,唔鮮,個汁都唔好味!

食物質素:差
店員:優!會觀察客人,和客人溝通!
地方:清潔
日本椰菜