2009-08-26 77 views
上星期同一斑同峙去食晚飯, 之前都滿有其望因為上過OPENRICE見D食評都唔錯...早咗去到無問題啦, 全店得2個男子加一唔知賓定印招呼客人, 負責做"樓面"個男士一身短褲LOOK已經唔知想點, 胃口已經打咗節扣。等棗9個字終於有野食喇, 先黎個大蜆湯, 味道一般啦, 用蘑菇湯做底,想講嘅係有時食西餐, 環境氣氛同D餐具都幾緊要, 上咗湯, 我地一行8人,個個隻湯匙都唔同。。。之後上碟皮蛋酸薑, 有D唔知做咩, 玩FUSION咁。。。黎個梅子番茄, 味道真係一個個人喇;雞沙律無咩驚喜,另一個鵝肝醬捲先驚。。。用一般三朶花嗰隻牌子嘅鵝肝醬做餡。。。後來食嗰D都唔想點記喇, 臨尾個意粉3碟8個人分我地只食咗兩啖;甜品得啖笑,將幾款生果切粒淋D朱咕力醬上去就係喇!唉。。。我同我老公都覺得距D野唔係好難食, 但唔可以攞出黎賣錢囉!價錢唔係貴啊,但D野食真係。。。唔想再諗~