2018-02-26
行完花園街 周圍行下搵野食 行到尾見到呢間cafe幾靚又唔係好多人 朋友話要試下入面唔算好大 但裝修幾精緻坐低後見到Menu 本來想要all day breakfast, 最後都叫左兩個main course share食完先來一個前菜凱薩沙拉,好多芝士碎條代替左沙律醬 食落去唔算好邪惡 咸咸地 感覺比沙律醬健康之後黎左個黑松露菌意粉 用木碟裝住幾得意 聞落都好香忌廉黑松露味 如果個汁濃小小更好(個人喜好) 旁邊有塊面包 點汁食都好正呢排中意食牛油果 所以一定係叫呢個煙三文魚牛油果牛角包 仲有半碟火箭菜 食落去好健康飲品就點左熱朱古力同草莓果茶 朱古力仲有埋拉花唔算好甜 而草莓果茶就好香草莓味 坐低傾傾下 一壺都好快飲哂最後叫埋柚子芝士蛋糕同綠茶芝士蛋糕 個人口味中意柚子味多啲 好fresh 以為入面係流心 食出覺得有啲柚子汁咁食左咁多野先三百幾埋單好抵
入面唔算好大 但裝修幾精緻
食左咁多野先三百幾埋單好抵