2019-08-21 516 views
話說同同事去一田行下街 路經呢間 Movenpick 🍦見有買一送一優惠就唔理減肥即買左我地買左兩個雙球 包下面4隻味 🍮 雜莓奶酪呢隻味好 creamy 好濃郁 非常之重奶味 佢有d類似藍莓既醬同顆粒夾住 有返種fruity 唔會太漏 酸酸地好開胃☕️ 咖啡 (強推!🌸)呢個咖啡味好夠濃 唔會得種苦味 個苦味岩岩好 仲有種甘香 中間有d 粒粒 應該係咖啡味朱古力 配埋個雪糕一流 我同同事都覺呢個最出色🍓 士多啤利我比較鐘意 Movenpick既士多啤利 因為食落light d 無咁漏 但又好足水果味 好清新 平時都成日買返家食🥛 Yogurt呢隻幾得意 好似Greek Yogurt 味但濃郁左smooth左既感覺 甜度都好恰到好處份量好足 你買完仲可以向一田個到坐住慢慢歎我地total都係60幾蚊 抵食

我地買左兩個雙球 包下面4隻味

🍮 雜莓奶酪

☕️ 咖啡 (強推!🌸)

🍓 士多啤利

🥛 Yogurt

份量好足 你買完仲可以向一田個到坐住慢慢歎
我地total都係60幾蚊 抵食
2019-08-19
$30 (Dinner)
  • 咖啡味雪糕