2020-10-24
之前我老公已經去過呢間天丼,佢話覺得好好味 😋所以今日夜晚就帶咗我去啦。我哋兩公婆叫咗勁多嘢食!見到個套餐嚟到嘅時候覺得好似得好少飯🍚但係點知原來係夠晒飽㗎!其實佢所有嘅炸嘢呢都係非常之好味嘅,因為嗰個粉漿係非常之偷薄啦加上呢相信佢哋餐廳都係用了新鮮呢所以呢食出嚟係非常之好味嘅👍🏻👍🏻👍🏻我係尤其喜愛嗰個炸芝士嘅,店內嘅侍應推介呢必須係要加埋嗰個日本嘅醬油去食呢味道先會更加出色🧀 果然呢系非常之好食嘅!而且呢店舖入邊嘅每一個員工都非常之有禮貌啦同埋友善☺️其中一個舉動係令到我覺得十分之surprise,通常你去到一啲五星級嘅酒店嘅高級餐廳入面,先會有經理啊或者係侍應去問吓你「請問啲嘢啱唔啱食啊?」二竟然我係一間普通嘅商場,普通嘅日本餐廳,仲要係有連鎖店嘅感覺嘅餐廳入面聽到有侍應咁樣問我😳 就係呢一下我已經覺得佢哋嘅員工非常之貼心👍🏻 而且佢哋都會好主動咁樣推介食物啦同埋主動呢係加茶比客人嘅🍵所以總結無論係佢嘅服務質素啦食物嘅水平啦都係令到我非常之滿意嘅😋😋😋