2020-07-28 1053 views
因為怕肥,所以我平時好少食漢堡包🍔🤣但呢間人氣漢堡包店實在太吸引,所以就忍唔住去試🙈-🧀Cheeseburger🍔-呢個超級大舊,夠晒飽😍有兩層牛肉兩層芝士🐂🧀,牛肉好juicy好新鮮😆配料可以自己揀,我揀咗all-the-way,有蛋黃醬、生菜、酸瓜、蕃茄、煎炒洋蔥、煎炒蘑菇、茄汁同埋芥末醬,好惹味🤩但漢堡包上面嗰層包唔夠熱,同埋食得比較論盡🤣🙈-評分:8.5/10價錢:$85-🍟Fries (Little)🤏🏻-有fiveguys風味同cajun辣香料揀,因為上面已經揀咗fiveguys,所以就試試cajun🌶️冇諗過small都會咁多,食極都仲有😆呢度嘅薯條係厚切,而且連皮炸嘅,好香脆🍟外脆內軟,調味都好香好濃,但食得多就開始覺得有啲過鹹🤣-評分:7.5/10價錢:$40-📍 Five Guys 灣仔 中環 炮台山 尖沙咀📍
🧀Cheeseburger🍔
評分:8.5/10