2017-02-20 352 views
上次lunch time 來過,觀磄區梗係人多d㗎啦,不過我坐露台,好舒服好似係外國咁。waitress 服務態度都好好呀,我個lunch 唔過$100 有咁既質素係唔錯既。反左成日工坐露台真係好正,陽光好溫暖。琴日約擺一大班朋友食飯,叫左個招牌龍蝦飯,唔知係咪我肚餓,真係超級好食!墨汁面都好好食!個個食到成嘴黑麻麻。係咁影相,好開心!個牛扒我叫左七成,好似有點太熟,下次會叫五成。豬手好大份,朋友話幾好食,我就無咩感覺,可能我唔係好鐘意食豬。不過泰式香茅雞翼出奇地好,我地叫左四份。🤗另外叫左法國生蠔,幾抵食。下次泥會試距地個藍蝴蝶茶,其實我覺得距地配餐個餐包同個鴨胸沙律真係好好味,哈哈!加30蚊就有咁多耶。晚上服係好d既。我第一次寫食評,以後寫多d先!香港d耶真係好好食。

龍皇海鮮意大利飯
墨汁帶子意粉