2010-12-15 243 views
本身好鐘意打冷同打邊爐! 所以今次我會一次過介紹兩間我最喜歡的給大家!我可以話試過大部分有名嘅潮周打冷。有D 得個貴字, 有D 平但係水準奇差! 而此店就價錢合理,好食! 唯一係坐得無咁舒服,但係大排檔又真係幾有香港風味嘅!鵝頸起骨 : 超好味每次我一定叫! D鹵水好入味! 正!韮菜豬紅 :一樣好傳統嘅潮周菜式, 但係要做到D 豬紅入晒味就真係唔係到到做到喇! 此店此菜式做得幾好, 唯一缺陷係另一主角韮菜次次都好老! 炸餅 : 此菜做得好好! 雖然係炸物, 但係一D都唔油! 大家不妨試下!以上三樣是本人覺得做得幾好的! 但除此之外實佢地所有嘅滷水野都做得好好!大家可以放心 order 自己喜歡嘅滷水菜式,應該不會失望! 但千其唔好叫小抄! 一來等得耐, 二來水準麻麻!價錢大約$140 一位食飽飽!

鵝頸起骨 : 超好味每次我一定叫! D鹵水好入味! 正!

價錢大約$140 一位食飽飽!
$140 (Dinner)