2020-01-11 28 views
話說 除夕日個晚要ot..最終成八點幾先出到銅鑼灣..個一晚係除夕夜 所以周圍都比較多人....係唔知應該食咩又餓之際..就見到呢間拉面🍜店啦 其實之前係尖沙咀都見過 一直都好想試 不過無奈次次都好多人排隊就冇試到..今次見唔洗排隊梗係要即時沖入去試下啦😂😂入到去我叫左個豬骨拉面加粟米 🌽碗粟米一嚟到 完全比佢嚇親😂成座山禁大碗初初諗住加$10都係比一碗仔或者比擺埋落個拉麵度做配菜但我基本上食完呢個都飽左半😂😂之後主菜嚟啦個湯底都幾濃而且佢係我鍾意食嗰種面質我最欣賞佢係有得揀小油同埋正常嘅油份咁俾我哋啲怕肥嘅人可以冇咁大罪惡感😂夠叉燒同平時出邊嗰啲有啲唔同但係都幾好食幾香口。。平時食拉麵我最鍾意就係食佢隻蛋...雖然佢隻蛋流心係做得幾好但我略嫌佢冇乜味淡左少少..不過如果再有機會都會再嚟食。。
係唔知應該食咩又餓之際..
碗粟米一嚟到 完全比佢嚇親😂成座山禁大碗
初初諗住加$10都係比一碗仔或者比擺埋落個拉麵度做配菜