2015-02-04
之前都食過新港中心既Ruby Tuesday, 真係好難食, 搞到我以後見到Ruby Tuesday都唔多想食, 間嘢啲食物唔好食仲要都好貴, 點解我又要去食呢?但係呢間太古分店真係完全唔同!!! 佢地啲食物真係好好食, 用料真係好新鮮, 個Salad 啲菜連我呢個食肉獸都想係咁食落去, 真係好食到不得了!!!佢有個沙律BAR, 好似係188一個人, 我真係唔係好記得啦! 睇落啲食物都幾好食, 但係我聽講話比左錢只可以去一次咋, 即係只要你疊得到, 你可以疊幾高都得, 但係, 你個碟都唔係好大, 我覺得好似唔係好抵咁. 而且佢個SET LUNCH 都好飽啦, 我都唔係好食得哂, 所以我就真係唔會去佢個沙律BAR, 如果佢可以比我係咁出去夾咁就兩睇啦. ^.^一定會再去!!! 要儲錢再去, 一人一個午餐都可以食左我合共三百幾蚊, 個心都疼埋!!! 但係咁好食就得閒比自己放縱下啦!! ^^ !!!