2008-07-09 4 views
尋日阿皇早左放學, 所以我地食飯既陣地由天后轉左黎銅鑼灣.. 因為阿皇話最近熱氣, 我地就去左食壽司。一直聽到大家對峰壽司既評價都唔錯, 見唔係好多人就上左去排隊, 大概15分鐘就到我地, 都幾快~~ 坐係壽司吧, 都ok, 唔會太迫..我地一開始點左口魚, 三文, 墨魚, 海鰻, 帶子, 同埋峰蝦。因為落錯左table No. 所以我地既order好耐先黎, 不過待應小姐都好nice, 好快補返d壽司比我地. 而係等既途中就攞左章紅魚, 最後仲加點左海螺, 鯖魚同軟殼蟹手卷.. 全部魚生都好新鮮, 好好食.. 就連平時唔鍾意食生蝦既阿皇都對峰蝦讚不絕口..魚魚覺得質素同用料都比板前好好多, 待應小姐亦都好有耐性, 好主動加茶~下次一定會再黎~

下次一定會再黎~
$115 (Dinner)
  • 峰蝦壽司 & 海螺壽司