2010-05-17
想嚟試好耐了, 今日終於有機會同男朋友買咗飛睇戲, 經過見到宵夜時段有八折, 就走咗入去雖然冇訂位, 不過一啲都唔爆, 全場座得3份一倒第一次食, 叫咗唔係好多嘢咋一個宵夜併盤, 有2隻虎蝦, 一隻帶子, 4塊黑豚, 4塊牛胸肉, 4件雞翼 (即2隻), 4條魷魚, 6件盛八腸 (其實即係豬大腸)一份牛舌一個盛八豆腐一個廣島蠔豆乳湯第一件燒o既係牛胸肉, 嘩... 好好食, 牛味好香黑豚都好好味, 燒原仲有油香, 唔會變豬肉乾雞翼同魷魚不過不失個蝦都ok, 帶子係蒜蓉牛油, 個味好好, 帶子好大隻盛八腸我個人麻麻地, 我唔鐘意酸酸地嗰個味個盤 $238, 冇八折, 加完一其實即係 $250倒, 不過如果第一次食, 呢個盤係一個好選擇, 因為可以咩都試啲最驚喜係個牛舌, 從來都唔知原來牛舌厚切會係咁好味, 平時喺出面食通常都係切到薄一薄, 燒原乾爭爭, 厚切原來好juicy盛八豆腐個汁好好味, 豆腐有豆香, 係個唔錯o既前菜豆乳湯略嫌唔夠豆乳, 可以再濃啲, 廣島蠔size一般, 不過好飽滿好好味唯一問題係個冷氣唔夠, 我未開始食都已經覺得焗焗地, 可能因為人少所以開細咗啦服務其實冇乜,
同男朋友買咗飛睇戲, 經過見到宵夜時段有八折, 就走咗入去
雖然冇訂位, 不過一啲都唔爆, 全場座得3份一倒
第一次食, 叫咗唔係好多嘢咋
一份牛舌
一個盛八豆腐
一個廣島蠔豆乳湯
第一件燒o既係牛胸肉, 嘩... 好好食, 牛味好香
黑豚都好好味, 燒原仲有油香, 唔會變豬肉乾
雞翼同魷魚不過不失
個蝦都ok, 帶子係蒜蓉牛油, 個味好好, 帶子好大隻
盛八腸我個人麻麻地, 我唔鐘意酸酸地嗰個味
盛八豆腐個汁好好味, 豆腐有豆香, 係個唔錯o既前菜
服務其實冇乜, 待應唔會點特別理你, 最多一開始時提醒你除咗帶子, 其他食物可以放則邊
個爐好好, 食物冇乜點痴底, 又唔會燶, 又唔大煙, 唔錯唔錯
其實唔係叫咗好多嘢, 不過都啱啱好夠飽
一定會再嚟