2023-12-20 43 views
呢日係返新工既日子🎶有時間就來到食一食茶餐廳,尖沙咀有間餐廳叫YA鴨🎶就咁睇個名就係食鴨,入到門口已經覺得好靚,部份位仲有得影相🎶有幾個位置仲放有鴨既公仔好特別🎶牆身都係同鴨有關既掛飾。再睇到餐牌🎶有好多鴨肉菜式可選擇🎶價錢合理,好多都想試🏆🏆🏆🏆🏆🥇叫餐後都黎得好快🎶叫了一碗牛三寶撈粗,呢道菜係以牛肉為主材料,再搭配粗麵🎶肉好香,🎶好食🎶同時亦好有牛味🎶口感彈牙有口感🎶成道菜式都好好食🥇呢碗滷金錢肚拼大腸飯一定食得飽🎶呢個菜就係色香味俱佳嘅代表😍!金錢肚滷得入味,咬落去爽脆有勁,每口嘅彈牙口感令人回味無窮👍。而大腸經過細心嘅處理同慢火滷制,肉質鬆軟不膩而且香滑可口,卜卜脆嘅口感同滑溜嘅喉感絕對係雙重享受🤤。飯上頭淋上啲滷汁後,嗰個香味真係四溢,令白飯都變得誘人無比。呢種傳統嘅滷製手法能夠保留肉品嘅鮮味,又帶有一種淡淡嘅甜意,絕對係一種又香又醇嘅滋味💯。再配上啲青菜嘅清新解膩,滷金錢肚拼大腸飯係一個完美嘅午餐或者晚餐嘅選擇👏!最正嘅係,佢嘅分量啱啱好,食到盡興又唔過量,確保你每一口都食得精彩又健康😋。總之,滷金錢肚拼大腸飯,每一嚐都令人滿足感滿滿,係絕對唔可以錯過嘅一道好菜!🥇舊時走鬼
🥇舊時走鬼檔辣魚蛋🏆🏆🏆🏆🏆
呢份魚旦上面都放滿醬料🎶辣味十足剛剛好,佢個辣味就係適合我,醬料好足料,魚旦好彈牙🎶呢個懷舊小食永遠都食唔厭