2008-02-07
年三十晚同老豆老媽子出街食飯,其實我都係臨急臨忙訂位,好彩仲有位唧!^^入到去,地方比我相想像中細好多呢!不過氣氛都算不錯的。我地點左:1.意大利火腿蜜瓜$69 --火腿的味道不錯,頗甘香,不過有筋,要o趙好耐,有渣;蜜瓜也好。2.海鮮天使幼麵$96 -- 好好味呀!!有種好特別的味道,我諗係d汁,好香! 配料不算多,有蝦、蘆筍、蕃茄仔...推薦的一個pasta!!真係好好味~~3.地中海雞扒$119 -- 上碟時的外形很好,很吸引;肉質很柔軟,好易咬!味道亦幾好;有薯蓉伴碟,撈埋d汁,好好味!4.是日老火湯x 2 (今日係蕃茄湯)--熱辣辣,蕃茄味濃郁,正!5.什莓crumble配蛋糕兩球--又係好好味,不過d莓好酸呀...如果配蘋果我會覺得更好 而且無expect會有兩球雪球,good!!! (d莓紅色,搞到好似血咁,哈哈!)呀仲有,有麵包送的~~脆脆地!點個d醬汁真係好好味~~~!!!服務方面普通,以那位男侍應較為醒目。他們都係講英文的,有一個識講少少廣東話。總括而言,哩餐真係好鬼死好味!!!!!!!絕對值得大家去試下!!!(用DBS 白金卡有九折!!)
入到去,地方比我相想像中細好多呢!不過氣氛都算不錯的。
我地點左:
(用DBS 白金卡有九折!!)